1 år och framtiden

Tänk! Nu har jag haft den här bloggen i ett år, lite drygt. Första inlägget skrev jag den 8:e Januari 2009

Hurra för Blackrope´s blogg 🙂

Vad händer framåt då? Jo tanken är att bloggen skall finnas kvar. Jag tycker det är så otroligt roligt att skriva så det tänker jag fortsätta med. Det kommer dock att ske ett par förändringar. Jag kommer att börja skriva mer om investeringar. Varför? Jo det är något som jag kommer att jobba mycket mer under 2010 och det är det naturligt att också skriva om det, eftersom det ligger mig varmt om hjärtat. Det är också min erfarenhet att när man börjar investera, i vad det än må vara så hänger det ihop med personlig utveckling. Man måste utmana sina gamla sanningar om pengar för att kunna skapa sig nya, vilket jag personligen har fått erfara.

En annan förändring är att jag kommer flytta bloggen och ”hosta” den själv. Detta bara för att öka min handlingsfrihet med bloggen. Jag håller på för fullt med att leta efter något bra alternativ, vi får se vad det blir. Tips mottages tacksamt. 🙂

Hur har året då varit? Ja man kan säga att jag gick ut hårt som man alltid gör när man börjar blogga. Kanske inte alla men det är i all fall väldigt vanligt. Man kan säga att mitt andra halvår var det mycket glest mellan inläggen. främsta orsaken till det är att det hände så mycket för mig i verkliga livet, så det fanns inte riktigt tid att landa och sätta sig ned och skriva. jag är nämligen lite trög innan jag väl sätter mig ned och bloggar. När jag väl sitter här så går det med en rasande fart 🙂  Sedan hade jag lite skrivkramp när jag fick för mig att allt som jag skrev skulle vara genialt, vilket det kanske aldrig har varit eller kommer att vara heller för den delen. har dock en större självdistans till mitt skrivande nu när jag kommit igenom min kramp.

Så håll utkik det kommer mera, kanske till och med denna veckan… jag måste ju sparka igång lite inlägg om det här med pengar och investeringar.

Val mött då!

Peter

4 svar till “1 år och framtiden

  1. Grattis till 1 år Peter =) Loopia är ett säkert val om du vill ha bloggen på en egen domän.

  2. fin blogg du hade! 🙂 kommentera gärna min du! 😉

  3. Hej!
    Jag har en blogg om precis det där med att skaffa sig en ”riktig” egen hemsida. Jag tycker det är ett väldigt klokt val att ha en blogg under egen domän, ger helt klart mer trovärdighet. Jag har precis flyttat bloggen, så det kan vara lite rörigt innan allt kommit på rätt plats, men jag rekommenderar att läsa sidan om webbhotell om det är det du söker.
    Lycka till! Antar att du meddelar tydligt när du flyttar så att jag kan fortsätta att följa din mycket intressanta blogg. Älskar att läsa om det du skriver.

  4. Toppen tack för tipset Linda! och framför allt jättekul att du gillar det jag skriver. Det är alltid kul att få lite feedback. 🙂 Skall följa din guide för att lägga in en wordpress.

    Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s