Sökning

websidaTänkte jag skulle passa på att kolla med er alla som läser min blogg om det är någon som har bra tips på var man kan hitta någon som kan göra en bra hemisda till mitt nya företag som inte kostar ”fläsk” ? jag har tittat på en hel del alternativ men om man skall göra det själv så är det otroligt tidskrävande och blir inte så bra heller. Har hittat ett par företag som gör kanon snygga hemsidor men då kostar det uppemot 5 000 riksdaler och det är lite dyrt för HilloCo idag. Känner ni till något bra så hojta till i kommentarer eller skicka mig ett mail på info@hilloco.se 

Tackar på förhand 

Peter

4 svar till “Sökning

 1. Kan du inte göra det via ett bloggverktyg liknande det du har här? Du kan ju få bra information om dig och ditt företag under specifika flikar, samtidigt som du har en ypperlig chans att inte bara informera utan också kommunicera med dina kunder.
  Lycka till!
  /Jeppe

 2. Hello Jeppe!

  Jo det lutar åt det hållet om jag inte kan få någon att hjälpa mig. Jag känner bara att jag skulle vilja ha lite input från kunnigt folk det är så lätt att man geggar ihop det när man gör det själv.

  Ha det gott
  Peter

 3. Hej!
  Jag gjorde min (balansfokus.se) med Microsoft Publisher. Om du inte behöver några avancerade interaktiva verktyg, hjälper jag dig gärna med texter, disposition och antingen gratisbilder (”fria”) eller egna som du själv tar eller köper av fotograf och utförande mot överenskommelse.

  Har du Macdator är annars iWeb jättelätt att göra själv.
  Trevlig helg!
  /Alexandra

 4. Hej Alexandra

  Tyvärr har jag ingen mac börjar fundera på att skaffa en. Jag har lite
  tekniska krav som publisher inte fixar. Var inne och tittade på
  balansfokus, den är helt okej. 🙂 Bra jobbat

  Kram
  Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s