Vad fort det kan vända!

I dag har det mesta ramlat på plats för mig, det är som om jag inte behöver lyfta ett finger det bara kommer till mig. Helt otroligt. Då är det inte mer en ett par dagasmiley-pa-bilr sedan jag satt och funderade på vad jag håller på med och allt såg otroligt mörkt ut. Nu skall jag inte analysera sönder det här utan bara nuta av att saker flyter på. Kan bara inte låta bli att fundera på hur man tar med sig den här sköna känsla till dagar när det inte flyter på. Det är nyckeln till framgång tror jag. 

Samtidigt så är det så, och det är en av mina starkaste övertygelser att ju mer tryck man skapar runt om sig dessto mer  resultat får man. Både positiv och negativt så man skall passa sig för vilket typ av tryck man skapar. Jag har ju tillbringat en tid med att skapa tryck utåt, massor med output men inte känt att det har kommit någon input. Det är klart att man blir lite tveksam ibland? Gör jag rätt? Tänker jag rätt? Skall jag göra annorlunda? Frågor som man skall ställa sig alltid även om det går bra. Det har i alla fall varit av positiv natur 😉 

Kram till er alla 

Peter

3 svar till “Vad fort det kan vända!

 1. Vill tacka för att du lämnade ett avtryck på mitt inlägg om ångest, det är ett stort ämne och det märker man på alla kommentarer. Jag har lärt mig mer om ämnet och jag hoppas fler fick ut något av alla som skrivit där.

  Varmt tack från hjärtat.
  Carina

 2. Sedan angående ditt inlägg.
  För att kunna njuta av sina uppåtdagar behöver man lite sämre dagar för att uppskatta det braiga om man säger.

  Fast det är ju roligt om man har mer upp än ner.

  Ha det gott.
  Carina

 3. Håller med dig men det gäller att inte bli för låg i sina sämre dagar, det är det jag är ute och far efter.

  Ha det gott
  peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s