Att röra sig från tanke till handling

tankaSenaste tiden känner jag att jag har fastnat i min tankar och känslor. Inte så att det är något fel i det i sig, men jag har alltid haft en förmåga att fundera mer än jag handlar. Jag tycker om att fundera som ni säkert har märkt 😉 Och jag tycker att det är bra att göra det också. Faran är att man försker hitta den optimala tanken eller planeringen för sin handling och så sitter man bara där och funderar och ingenting händer. Det fina är att jag har någon form av automatiskt nödbroms när jag känner att nu är det färdig funderat, dags för handling! 

Nu har jag gjort mig en plan för dom närmaste 2 veckorna med tydliga mål för att uppnå det som ni kan läsa i mina mål 2009. Jag måste säga att det känns väldigt befriande just nu och jag har svårt att hålla mig, tills det blir måndag och jag kan starta. Varför kan jag inte börja genast undrar ni kanske? Jo folk måste jobba för att jag skall kunna agera. Dessutom så går jag en utbildning i ledarskap denna helgen och det är heldagar så det krävs att man är på tå där också. För övrigt är det en mycket bra utbildning som en av mina bästa vänner håller i, en mycket klok man som ni kan läsa om här. eller här.  

Nu skall jag sätta mig och göra läxan som vi har tills imorgon, kräver lite rannsakan och funderande så jag är inte helt färdig med att vara i handlig ännu. 

Önskar er alla en underbar lördagskväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s