En känsla av frustration

har idag börjat krypa på mig…vikt-support

Ni som läser min blogg återkommande kanske kommer i håg mitt inlägg om att vara noga med sina tankar. Är det då en känsla eller är det mina tankar? Jo nu skall jag berätta en stor upptäckt: min känsla av frustration kommer från mina tankar om var jag är idag. Alltså mina tankar eller min analys av det jag har gjort den senaste tiden har skapat en känsla av frustration. Under en tid nu har jag varit ute och pratat med en massa folk om möjligheterna för mig att börja jobba som coach. Jag har sökt en del jobb samtidigt som jag jobbar med att starta upp en egen firma för att få hålla på med det jag brinner för mest av allt, nämligen att se till att andra människors talanger och möjligheter kommer till användning och skapar växt för varje enskild person som är villig att växa. 

Nu är det ju så att när man gör det som jag har gjort och varit ute sålt mig själv och man inte får några direkta resultat som man kan ta på så innfinner sig tankar och tvivel. Jag kanske inte skall göra det här? Vem tror jag att jag är? Vad gör jag för fel? Osv. Vad man då måste komma ihåg är att saker tar tid, man sår frön och man vattnar och en vacker dag så växer det upp vackra blommor ur jorden. Min frustration kommer från att jag vill att det skall hända NU. Fast jag innerst inne vet att det fungerar inte så, saker tar tid. Jag och en kompis myntade för många år sedan ett uttryck som vi trodde vi var ensamma om men som sedan har visat sig finnas i en del sammanhang. Dom 3 T:na Ting Tar Tid och det är okej. 

Jag är väldigt glad för att jag kom på mig själv med att mina känslor grundar sig i mina tankar om mitt resultat eller brist på resultat i detta fallet. Detta gör ju att jag kan ändra på mina tankar, rycka på axlarna och säga till mig själv att herrgud, det är ju bara dom 3 T:na. Detta gör ju också att jag har makten att ändra min känsla av frustration genom att tänka andra tankar. Vilket jag skall göra nu. 

 

Ha det bästa alla och kämpa på 🙂

8 svar till “En känsla av frustration

 1. Jag tycker du är bra och modig! När man läser din blogg och tänker att man ska komma med något peppande har du redan hunnit resa dej på egen hand – innan 10. Du kommer att fixa detta!

 2. Du é la go, Tack Palala 🙂

 3. Hej!
  Med din kunskap du besitter så kommer du att lyckas, det är som du skriver det tar tid. Människor kan vara rädda för att det finns vissa som har en utstrålning och karisma. Men när väl fröet väl börjar gro med mycket näring så når du ditt mål. Visst är känslor och tankar spännande, fastän de kan vara jobbiga emellanåt 😉
  Lycka till, tror på dig
  Kram

 4. Tack Lena! 🙂 Jag var inne och lade en kommentar på din sida men det verkar som den inte visas? med tanke på våra olika problem så skäms jag lite 😉
  Kram

 5. Hej på dig, den syns nu 🙂 jag har lagt in så att jag granskar alla inlägg efter att jag blivit påhoppad ganska kraftigt.
  Inte ska du skämmas!! Vi alla har våra olika problem, stora som små, lätta som svåra, så skämmas behöver du absolut inte göra.
  Tack snälla för din kommentar, det betyder mycket på många plan.
  Kramisar

 6. Det verkar som min kommentar försvann??

  /Jeppe

 7. …nej sorry den låg i det inlägg som jag faktiskt hade skrivit den i:-/

  /Jeppe

 8. Ping: I väntans tider « Blackrope’s Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s