Drömmar

kostym-drommareSatt och zappade på tv en kväll här i veckan och ramlade in på någon kanal där de visade en film på något språk som jag inte förstod. men textning är en bra uppfinning.;)  I vilket fall som helst så var det en scen där en liten pojke 12-13 år satt vid ett köksbord och tittade drömmande ut genom fönstret. Han mamma kom fram till honom och smällde till honom i huvudet med följande kommentar: -Sitter du här och drömmer nu igen? Har du inget vettigt att göra? 

Är det inte vettigt att drömma? Jag skulle nog vilja påstå att det är en av mänsklighetens mest fundamentala sysselsättningar. Utan drömmar hade vi fortfarande bott i grottor. Det är människors drömmar som har skapat det mesta som vi idag tar för givet. Men ändå upplever jag att mammans uppmaning till pojken inte är helt ovanlig. Hur är det ställt med dig som läser detta? Drömmer du? jag menar då inte på natten när du sover, utan dagdrömmar? Om inte så börja med det genast för det är ett fantastiskt sätt att koppla av och frigöra endorfiner och må bra en stund. 

Mina mål som jag har presenterat här i veckan som gått, är en direkt följd av mina drömmar. Mina drömmar är i och för sig större än dom mål som man kan läsa här, men mål är bara en avstämmning på vägen till mina drömmars mål. För en tid sedan satt jag fast i ett tankesätt där jag egentligen inte hade några drömmar. varför? Jo för jag har alltid satt en stor ära i att stå med bägge fötterna på jorden, inte förvänta mig för mycket och en massa annat dumt som jag lurade i mig. När jag sedan kom på att jag inte fick dom resultaten i mitt liv som jag ville ha läste jag i något sammanhang som jag inte kommer ihåg nu, om vikten av att drömma. Efter att en tids funderingar och kämpande med mina gamla sanningar vådage jag börja drömma. Det som är fantastiskt är att jag börjar få resultat i mitt liv som helt klart är i riktning mot mina drömmar. 

Så våga drömma det lönar sig i långa loppet. Dela gärna med er av era drömmar i kommentaren. Är det någon som har sett sina drömmar besannas, även om de i början kan ha tyckts vara omöjliga?

Följ min blogg med bloglovin

Ett svar till “Drömmar

  1. Ping: Ny övning om drömmar « Blackrope’s Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s